Sok hétvégére való

Hirtelen annyi program akadt, hogy elég lesz felsorolni. Esélyem sincs rá, hogy nagyobb részét meglátogassam.
Ma Nyíregyházán, a város főterén kerül megrendezésre a Görkapocs Fesztivál, ahol este nyolctól a Kerekes Band ad koncertet. Ha elmulasztanád, másnap Erdőbényén pótolhatod, bár az már fizetős lesz.

Tehát Erdőbényén csütörtöktől vasárnapig tart a Bor, Mámor, Bénye című rendezvény. Ha nem máshol lennék hétvégén, biztosan ki sem mozdulnék innen. Kis felsorolás, néhány kiragadott koncert: Muriel, Kiscsillag, Kerekes Band, Bluesers, Meszecsinka.

Péntek délután négytől Nyíregyházi SZÜV-ösök találkozója a Vasvári Pál utcai épületben. Sajnos nem tudok ott lenni, pedig de jó csapat volt ez. Ja, meg lehet keresni a képen. 🙂

A Tokaji Múzeumban Zenélő Múzeumkert címmel hangulatos nyáresti koncertsorozat indul. Péntek este héttől Tünde és Pila a fellépő. Nagyon jó szívvel ajánlom ezt a programot, amelyen sajnos most nem tudok ott lenni.

Van azonban egy hely, ahol biztosan ott leszek, és ez be is tölti a hétvégét. Kis utazás, és péntektől vasárnap késő estig Oldalvágány Fesztivál Fehérgyarmaton. Korábban Írtam már róla kedvcsinálót, alig várom, hogy ott legyek.

Ugyenebben az időben, ugyancsak Fehérgyarmaton rendezik meg a Gyarmati Vigasságokat is. Itt a Balkán Fanatik és a Karmapirin koncertjét emelném ki.

Hajdúböszörményben péntektől vasárnapig tart a Mitas Tractor Pulling Európa Kupa. Igencsak látványosnak ígérkeznek a traktorhúzó versenyek, de most ez is kimarad, így továbbra sem lesz traktoros fotóm. De legyen mondjuk ő egy traktor, hogy meglegyen az illusztráció. 🙂

Szombaton Máriapócson füstölik el a gumikat az Autós Pályanap résztvevői a Rabócsiringen. Ide is szívesen elmentem volna, de lesz még, nem is sokára.

Ez a nap úgy látszik olyan, hogy nem nagyon találok aláfestő képeket az eseményekhez. Alig hiszem el, hogy a hetvenezer képem között nem találtam egy virslit ábrázolót. Pedig a Mocinál Virsli sütés lesz szombat este. Nyomatékosan felhívom a figyelmedet, hogy a kép illusztráció. 🙂

Hogy a vasárnap se maradjon ki az ajánlóból, egy kicsit távolabbi eseményt ajánlok. 21:30-kor Sárospatakon Esti folk címmel Szalonna és bandája muzsikál. Biztosan remek lesz a hangulat.

Én pedig hétvégén az Oldalvágány Fesztiválról jelentkezgetek majd.