Levonás

Igazán örülök neki, hogy vannak olyan rendezvények Sóstón, amilyeneket évek óta szorgalmazok. Ezek lehetőségek a helyi előadóknak, hogy megmutassák magukat, és lehetőség a helyieknek és a turistáknak, hogy kellemes délutánokat töltsenek Nyíregyháza üdülőövezetében.
Tudom, kicsit telhetetlennek tűnök, amikor azt mondom, van bőven helyi formáció, aki bemutatkozhat. 😉 Szóval jók ezek a rendezvények, de van pár dolog, amit meg kellene fontolni.
– Megérdemelnének ezek az előadók is egy rendesen megszólaló hangosítást.
– Nem annyira jó érzés, hogy – ártalmatlannak mondott – vegyszereket szórnak repülőgépről a közönség fejére. Biztosan lehet más alkalom a permetezésre.
– Ha este kilencig van piac, és este 10-11-ig tömegrendezvény, ne zárjon be este nyolckor az egyetlen nyilvános WC, illetve legyenek mobil WC-k.
Azt gondolom, ezek jogos elvárások, de jöjjenek a jó dolgok.

Kicsit késve sikerült Sóstóra érnünk, így kimaradt a Sárkányhajó verseny, a Kaland Old Rock zenekar és a Burattino bábszínház előadása.
A Szimering együttes koncertjének valamelyik részénél érkeztünk, kellemes kora délutáni közönség marasztaló volt.

A következő képen a Sárkányhajó verseny eredményhirdetését láthatod.

A legjobban megszólaló koncert Száraz Tamásé volt. Ha lemaradtál a műsorról, két hét múlva, szombaton ugyancsak Sóstón hallhatod majd, vagy csütörtök esténként a Jessicában.

A főzőverseny eredményhirdetéséről is van ám képem, kicsit elfogultan a Bluesers csapata, akik rendkívül jót főztek.

Nem volt könnyű napjuk a Bluesers tagjainak, hiszem a főzés után még egy koncertet is lenyomtak.

A napot pedig a Pán Péter koncertje zárta.

Ismét csak azt mondom, jók ezek a rendezvények, remélem, sok hasonló lesz még nyáron. Levonva a tegnapi rendezvény tanulságát: az emberek kimennek Sóstóra, ha van miért.
Lesz, vagy lesznek majd fotóalbum(ok) is a délutánról. jöhet a következő rendezvény. 😉