LESZ Feszt – második kör

Ma újra a LESZ Feszt a téma, hiszen pár nap választ csak el a kisvárdai fesztiváltól, ideje készülődni. Részemről péntekre szabadság kiírva. Most jönnek az időpont ütközések. 🙂

Némi hallgatózás után vannak újabb jelöltek. Kis táblázatomban – munkahelyi ártalom – a kék szín mellett megjelent a sárga is. A teljes műsor egyébként ma is ott van a fenti linken.

Motörbreath – ők lesznek az elsők akikkel találkozom majd – megelőzve a tegnap elsőre tervezett Bluesers-t -, ráadásul első alkalommal találkozunk. A fővárosi zenekar Motörhead tribute, ennek megfelelő zenei kínálattal. A Rockaréna színpadon láthatod őket csütörtökön 16:30-tól.

Hogy tartsam az előző bejegyzésben leírt két színpad közötti ingázást, és mert látok fantáziát a zenéjükben pár klippjük megnézése után besárgáztam még a Heartkiller koncertjét is. Tehét Várszínpad, 23:30.

A Southern Comfort hangzásához hasonló zenekarok szép számmal vannak ugyan, mégis jó átvezetésnek ígérkezik koncertjük pénteken 22:30-tól az Éva Presszó és az Alvin és a Mókusok között.

Ahogy láttad, terveim között szerepel egy Alvin és a Mókusok koncert is, és ehhez csak a Rockarénába kell átmennem péntek este 11-kor.

Egy kemény lánycsapat a szombat éjszaka közepére? A szinte már ötéves Dorothy 21 órától a Rockarénában. Kihagyhatatlannak látszik. (Itt kicsit megállt a szerkesztés, fél órája őket hallgatom. 🙂 )

Elég furcsa volt a lányok után a stu33 zenéje, de hosszabban hallgatva, átállva a hangzásra mégis bejelöltem. Szombaton egy átsétálásnyi időm lesz a hangolódásra, mert a Dorothy koncert után csöppenek majd bele a stu33 műsorába. 21:30-kor kezdenek majd a Várszínpadon.

Nagyjából az elmúlt két bejegyzés adja majd a csütörtök, péntek, szombat esték programját, megspékelve a délutánokat a Dirt Castle látványos eseményével, és a hirtelen felfedezett csapatok koncertjén ragadással. Szóval jó buli lesz.