Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs

Maradunk még Tokajban, és a hétvégénél. Az esti nagy koncertre Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs érkezett a város főterének színpadára, és jókora tömeg a színpad elé.
Palya Bea személye meglehetősen megosztja az embereket talán pont azért, amiért én kedvelem. A szabadságáért, az életstílusáért, a könnyedségéért, az ember-szeretetéért, a pozitív kisugárzásáért, a vidámságáért, az előadói stílusáért, a felvállalt kötődéseiért, és persze az énekéért.
Szeretem a koncertjeit, a beszélgetéseit. Mikor felfedeztem, egy nagyobb részt közszolgálatiként működő tv-ben beszélgetett vele egy hölgy, akinek műsorait pont azért kedveltem, mert őszinte volt, és érdekelte a beszélgetőtársa. Nem ma volt. Ma már nem tudok olyan tv műsort, amit néznék…
Első – egyetlen – személyes találkozásom Palya Beával ezután nem sokkal történt egy VIDOR Fesztiválon, de ezt biztosan meséltem már pár éve.
Szóval várható volt, hogy szombat este is ott leszek a koncertjén. Bea most is elvarázsolta a közönséget, és igazán örömmel fogadta a feléje áradó szeretetet. A műsor most is hatalmas sikert aratott. Nagyon sok képet készítettem, sok szinte egyformát is, amiből aztán rengeteg kimaradt a most következő albumból, de úgy éreztem, az este minden pillanatát meg kell örökítenem.
Nos a válogatott fotókat most te is láthatod, ha klikkelsz az itt lévő majdnem záró képre.
KLIKK