Kis összevonás

Tulajdonképpen írhatnék aktuális dolgokról, hiszen rengeteg képem van az elmúlt napról is, és lesz bizonyára a máról, de szeretném lezárni az előző hétvégét, annál is inkább, mert kicsit félbemaradt a szombat.
Nagyjából írtam arról mi volt koradélután, meg mi lett volna jó. Mivel azonban keveset időztem a városunk főterén, és a tervezett visszatérésem is elmaradt, így jöjjön az, hogy hova tekeregtem el? 🙂
Mivel az idei május elseje nagyon hétvégére esett, és mivel a Mustárház ekkori (meg szerencsére mindenkori) rendezvényei hogy eltérnek a városi sztenderdektől, így idén a tavaszköszöntőjük a majálist követő szombatra került. Nos, itt voltam én, és persze még sokan mások is, és egy csudajó délutánt és estét töltöttünk remek társaságban, fantasztikus zene mellett. Ahogy ez ilyentájt lenni szokott, a VAN együttes szolgáltatta a koncertélményt.
A zene, a koncert nagyságrendekkel jobb volt, mint ahogy én azt megörökítettem, de mutatok azért pár képet. Ha felkészültél, klikkelj a képre, de aztán gyere vissza, mert folytatom még.
KLIKK

Ugyanezen az estén ünnepelte szülinapját az Öreg Motoros. Itt Pila, Bubu és Peti játszott, így ez is egy kihagyhatatlan pontja volt a napnak. Jó későn, és kicsit – mondjuk – fáradtan értünk ide, de itt is igen jó társaság volt a jó zene mellé, és ki ne felejtsem a paprikáskrumplit sem, így pár órát itt is eltöltöttünk. A vasárnapra tervezett program csak délután kezdődött, így volt lehetőség kis regenerálódásra. De erről majd holnap. Most a Moci estéjébe is beleleshetsz kicsit, ha klikkelsz a képre.
KLIKK