Kóstolja meg…

Mozgalmas hétvégén vagyok túl szerencsére, így van kis csúszás az események képeinek feldolgozásában, bemutatásában. Ma Tokajba látogatunk, és a szombati nap történéseit mutatom meg.
A Kóstolja meg Magyarországot Tokajban rendezvényt első alkalommal rendezték meg a Fesztiválkatlan mellett. A korábban külszíni kőbányaként működő helyen került kialakításra a kulturális centrum, amelyben most jártam először. Illetve csak az előtérben, a játszótéren. De nem szaladjunk ennyire előre.
Fél tíz körül érkeztem a rendezvény helyszínére, ahol már álltak a sátrak és serénykedtek a főzőcsapatok, hogy mire a vendégsereg megérkezik, jobbnál jobb ételekkel tudják fogadni őket.
A főzőcsapatokon kívül kézművesek is bemutatkozhattak, valamint borászatok, borpincék is várták a látogatókat.
A most következő fotóalbum kicsit csapongó, követve azt, ahogy én is többször bejártam a helyszínt. A készülő ételeken kívül megörökítettem a kézművesek tevékenységét, munkáit, megnéztem az érkező motoros csapat járműveit, sétáltam a katlan játszóterén, belehallgattam a gyermekműsorba, bóklásztam a Bodrog partján, és készítettem képeket a vidám főzőcsapatokról is, de nem maradt ki a tombola sorsolás megörökítése sem.
Én remekül éreztem magam, remélem, sok hasonló rendezvényen vehetek majd részt.
A rotyogó gulyás képére klikkelve bejárhatod velem szombati kirándulásom helyszínét.
KLIKK