Nincs megállás

Ez a hétvége ismét rengeteg programot ígér. Kezdjük mindjárt Nyíregyházával, és az ötödik éve hagyományosan pénteken megrendezésre kerülő egész napos rendezvénnyel.
“Mi már tudjuk, mit csinál majd pénteken!” – olvasható a város honlapján a Hello Nyíregyháza rendezvény beharangozójának címében. Nos, szerencsére ez azért még nincs így. 🙂 Mindenesetre aki pénteken nem dolgozik, feltehetően nem fog unatkozni, ha a városközpontban tölti az idejét. A reggel 9-kor induló rendezvény részletes programját a linken találod. Hogy mégis igaz lehessen a cím, elárulom, én dolgozni fogok, jó eséllyel az Ocho Macho koncertre érek majd a Kossuth térre, a kép pedig múlt évben készült.

A koncert után várhatóan a Pont-ba vezet az utam, hiszen újra itthon játszik a Jurij, vendég pedig a Luauna. Jó estének ígérkezik.

A megye egy másik pontján, Nyírbátorban játszik az Éva Presszó. A debreceni zenekar hamar szívembe lopta magát, remek hangulatú, igényes popzenét játszanak. Ezen a koncerten most sajnos nem leszek ott, de biztos vagyok benne, hogy a Club 68 Café közönsége sem fog csalódni.

Szombatra egy igazi hétvégi családi esemény a tervezett szabadidőtöltés. A Kóstolja meg Magyarországot, Tokajban remek egész napos kikapcsolódást ígér, ráadásul az ebédfőzés terhét is leveszi a háziasszonyok válláról. Alig várom már a Kóstolja meg… hangulatot.

Érdemes estére is Tokajban maradni, hiszen a Jeliél Sörözőben a Realmen és Rokk Brothers élő rock koncertje látható. Utóbbi formációt élőben még nem láttam, lehet, hogy most sikerül majd.

Debrecenben is remek koncertek lesznek szombat este. A Roncsbárban például Szabó Balázs Bandája lép színpadra.

Az Incognito Clubban két koncert is lesz, a ZságbaMacska és a Kísérleti Stádium garantálja a jó hangulatot.

Eközben Nyíregyházán, a Club Hollywoodban a KiSTeHéN, és a Császári Pillanatművek kápráztatja a közönséget.

Vasárnap a 10. Motoros Véradás résztvevői a Nyíregyháza főterén gyülekeznek 7 és 8:30 között, majd 8:45-től vonulnak a Sóstói Múzeumfaluba, ahol az egész napos véradást koncertek, és egyéb programok kísérik. Az AB-CD, a Nap és a RealMen koncertjei mellett láthatjuk majd például a 4forDance és az Igrice Néptáncegyüttest is.

Délután kettőtől a város központjában, a Labor Caféban Macskafé címmel rendezik meg az Állatbarát örökbefogadó napot.

Végre elkezdődtek az amerikai foci összecsapások is. Vasárnap 15 órától a Nyíregyháza Tigers – Budapest Wolves Cellect HFL mérkőzést láthatjuk a Tiszavasvári úti NyVSC pályán.
Go TIGERS!