Koncert hétvége

Lassan itt a következő programajánló, és még a múlt heti eseményekről sem számoltam be. Pedig voltak érdekesek. Persze a pénteken már túljutottunk, de nem volt még koncert beszámoló. Na, most lesz. 😉
Ritka az az alkalom, hogy környékbeli kedvenc zenekarom, érkezzen Nyíregyházára. talán megérne egy misét, de egy bejegyzést mindenképpen, hogy miért van ez így, de most inkább az örömteli dolgokról.
Szóval szombat este a Club Hollywoodba érkezett a Karibra Kollektíva, és az A Nyughatatlan.
Kihagyhatatlan lehetőség volt, és egyben ismét különleges élmény. Nem árulok el titkot, ha azt mondom, a Karibra Kollektíva zenéje áll közel a szívemhez. Megunhatatlan az a hangulat, amit zenéjükkel teremtenek. Nem próbálom, nem is akarom beskatulyázni a stílusukat, nem is lenne egyszerű, hiszen sokféle zenei stílusban otthonosan mozognak. Maradjunk annyiban, hogy tetszik. 🙂
A Nyughatatlan koncertjeire ritkán látogatok, nem az én zenei világom, még ha profi előadók is, és remek bulihangulatot teremtenek. Talán ez volt a harmadik koncertjük, amin ott voltam. A közönség egy része viszont láthatóan az ő műsorukra érkezett, így számukra is minden bizonnyal felejthetetlen volt az este.
Természetesen fényképeztem is, így összeállt egy koncert album az estéről. Klikkelj a képre, ha látni szeretnéd a fotókat!
KLIKK