Tavaszváró

Ahogy nézegetem a hétvége programjait, úgy látom, nem vetekszik az elmúlt hétvége lehetőségeivel, viszont talán remek, napsütéses idő lesz, és nem utolsósorban most nem megyek világgá, vagy legalábbis nem úgy. 🙂
Viszonylag kevés időt töltöttem Debrecenben a héten, amit azért annyira nem bánok, viszont olyan három napos eseményt tudok ajánlani, amire valamikor lehet, hogy ellátogatok.
A XV. Debreceni Maskarádé már tegnap elkezdődött, és péntek délután négykor felvonulással zárul a város főterén. Azt hiszem, ez lehet az esélyes nap, ha estére is felfedezek valamit.

Nézzük is akkor mindjárt a péntek estét.
Az Incognitoban a Crocodile Rock játszik. A rock és blues feldolgozásokat játszó zenekar dobosa, ha jól számolom, 11 éves. Szóval különleges koncertnek ígérkezik.

Természetesen ezen a héten sem marad ki a Labor Café az ajánlóból. Péntek kora délután Hajdú Ágota és a Vikár Sándor Zeneiskola növendékeinek műsora lesz látható, hallható Zsuzsanna napi télűző hangoskodás népzenével címmel.

A szombat kicsit zajosabbnak ígérkezik, alig várom.
Igazi férfiak az Unicumban! A hét eleji sramlizene után nagy szükségem van egy kis igazi rockzenére, úgyhogy remélem, sikerül eljutnom a RealMen koncertjére.

A Club Hollywood a rádióbarát zenét szolgáltatja ezen az estén, és ehhez a Honeybeast zenekart hívták segítségül.

Tovább sétálva Nyíregyházán a francia sanzonok világába érkezünk. A A Chloéban a Milord zenél.

Keménykedjünk kicsit Debrecenben is. A Kaptárban a Moby Dick, az Integral Vortex és a lengyel Mateo Colon szaggatja a húrokat.

Gondolom, ahogy történni szokott, amint közzéteszem az ajánlót, nyomban találok még néhány programot. De mi lenne velünk, ha nem lennének meglepetések? 🙂