Hosszított hétvége

Történt már néhány dolog a héten, volt, amiről például tegnap írtam is, most azonban foglalkozzunk a jövővel.

Lassan hagyomány lesz, hogy a Labor Caféval indul az ajánlóm, hiszen ők csütörtökre is szerveznek programot. Ez a délután is a gyermekeké. A Csibe csütörtök most afféle zenés farsangpótló

Pénteken Nyíregyházán, a Romkertben három zenekar fellépésével 27. részéhez érkezik a Mesés Kelet sorozat. Az Integral Vortex, a Zord és a Sinister Six kemény zúzása várható.

Balogh Miklós népi iparművész hangszerkészítéssel, hagyományos íj készítéssel, fafaragással foglalkozik. A Zajti Szalon első rendezvényére őt hívták vendégül. A rendezvény helyszíne Újfehértón a Nozdroviczky Kastély.

A Rocksuli Debrecen Félévzáró koncertjei két részletben kerülnek megrendezésre a Roncsbárban. Az első nap koncertjei péntek este hétkor kezdődnek.

Ha nem úgy alakulna a hétvégém, ahogy alakul, talán ellátogathatnék Hajdúszoboszlóra, a Rock Caféba, ahol a Belmondo, a Patikadomb és az Éva Presszó lép színpadra. Ez most sajnos kimarad.

Semmiképpen nem marad ki azonban szombat délután a Farsang a Bormúzeumban. A Világörökségi Bormúzeum Tokaj legújabb nevezetessége, és ugyan csak béhány hónapja nyitott meg, rendezvényeivel, kiállításaival sok kedvelőt szerzett már.

Ha már Tokaj, egy teljesen más jellegű program. Tokaji zenekar NYíregyházán szombat este. A Hangerilla a Romkertben koncertezik.

Sajnos vasárnap hajnalban Debrecenbe kell utaznom, így nem vállaható számomra, hogy szombat este is ott legyek. Pedig de szívesen részt vennék az EF.ZÁMBÓ Happy Dead Band koncertjén, az Incognitoban.

Debrecenben persze ezen a hétvégén is több érdekes koncert lesz. A Kaptár Klubban például mindjárt három fellépővel. A színpadon ezen az estén a Mobilmánia, a Heritage és a PlugIN.

Persze nem feledkezhetünk meg a Rocksuli Debrecen Félévzáró koncertjének 2. napjáról sem. Természetesen ezúttal is a Roncsbár ad helyet az eseménynek.

Vasárnap hajnalban sajnos útra kelek, és pár napig várhatóan előre megírt dolgokat látsz majd. Így én biztosan nem lehetek ott a Tokaj-Hegyalja Piacon, pedig elég régen voltam már.

Másik szomorúságom, hogy ugyanez okból ki kell hagynom hétfő este a Slapper koncertjét a Mustárházban. Pedig korábban megígértem a fiúknak, de a munkahely az munkahely.

Ezzel a hétfői eseménnyel nyúlt most hosszabbra az ajánlóm. Jók legyetek, majd jövök.
Illetve vasárnapig még láthattok élőben. 😀