Karmapirin

Már látom, rengeteg dolog át fog csúszni a következő évre, például a tegnap esti Éva Presszó koncert beszámolója. Bár egyetlen, meglepetésképem lesz csak róla, a felejthetetlen este mindenképpen megérdemel majd egy bejegyzést. Ahogyan a karácsony esti koncertek minden fellépője is megérdemel egy-egy külön postot.
Ma a Karmapirin évzáró koncertjéről mesélek (inkább áradozok 🙂 ), amely a Club Hollywoodban volt karácsony második estéjén.
A zenekar elég régen jelen van életemben, és a kedvenc listámon is jelentős időt töltöttek el. A lista többi résztvevőjéhez hasonlóan megunhatatlanok. A mostani koncertjüktől sokat vártam, hiszen nyáron új taggal bővültek, és egy ilyen változásnak mindig hoznia kell valamit a közönség számára is. Nem kellett csalódnom. Király István újabb lendületet, sodrást hozott a formáció eleve nem lagymatag stílusába. A szájgitár nagyon a helyén van, és nekem Tátrai Tibusz óta nagyon nagy kedvencem a megszólalása. A friss koncertprogram érezhetően épít az új gitárosra, de ez azon a határon belül marad, amikor már sok lenne. A Karmapirin továbbra is együttes, remek zenészekkel, és kiváló énekessel.
Eredetileg azt akartam írni, hogy remélem, hamarosan újra találkozunk, de közben érkezett a hír, ami ezt közelebbre hozta, mint vártam. Január 9-én ugyanis jön a VII. Kuttya Fesztivál, ahol a Karma mellett számos kedvenclistás zenekarom fellép majd. De erről majd jövőre. 🙂
Most itt vannak a koncertképeim, és ha figyelemmel kíséred a fentebb linkel oldalt, láthatsz majd még számtalan, jobbnál jobb fotót Kenéz Icától, és Konyha Mikitől. Most pedig klikkelj az ittenire az én képeimhez. 😉
KLIKK