Mustárház évzáró

Jó pár éve már annak, hogy viszonylag rendszeresen betérek a Mustárházba. Különleges hely ez, nem mindennapi tevékenységgel, lelkes, vidám emberekkel, érdekes programokkal, rendezvényekkel.
Mai témám szempontjából egy 2009 tavaszi nap az érdekes, és egy tehetségkutató, ahol a második helyezéstől kezdve viszonylag nehéz volt eldönteni a pozíciókat, az első helyezés azonban teljesen egyértelmű volt.
…az első helyezést egy olyan zenekar kapta, akiktől leesett az állam. A VAN formáció annyira profi, kidolgozott, és különleges produkcióval kápráztatott el bennünket, hogy egy kérdés merült csak fel. Vajon ők miért egy tehetségkutatón vannak, és nem az ország legnagyobb színpadain?” – írtam 2009-ben, a tehetségkutató beszámolójában. A véleményem azóta sem változott, és szerencsére a zenekart sem veszítettem szem elől azóta sem. Jutalmul pedig számos felejthetetlen koncertben volt részem.

A VAN zenekar rendszeresen visszatér a Mustárházba, legutóbb szombat este, az évzáró vendégei voltak. Fantasztikus este volt, és ez most szerintem a képeken is megfigyelhető lesz. 🙂
Klikkelj az itt lévőre, és lássuk, jól gondolom-e?
KLIKK