VAN hétvége

Kezdem most azzal, hogy programajánló, a cím pedig menet közben egyszer csak megvilágosodik. 🙂 Mondjuk az is lehetett volna a cím, hogy duplázós hétvége. Lássuk is mindjárt az elsőt.
Péntek délután Nyíregyházára látogat az egyik üdítőgyártó karavánja, és ennek köszönhetően pár nap után hipp-hopp újra városunk főterén terem például Wolf Kati is. Aki vasárnap kihagyta a koncertjét, most pótolhatja. A linken további részleteket is találhatsz.

Amit szívesebben ajánlok, az az estéhez és a Labor Cafe-hoz köthető. Az Old Ziller’s Staff Acoustic teremt minden bizonnyal igencsak jó hangulatot. A link itt is tartalmaz némi plusz információt.

A nyíregyházi programok nálam pénteken minden bizonnyal kimaradnak, mert VAN hétvégét tervezek. Ehhez péntek este ismét visszautazok a Cívis városba, hogy hosszú szünet után végre újra találkozhassak a VAN zenekar tagjaival az Incognito-ban. Nemcsak a VAN zenéje hiányzik már nagyon, hanem az Incognito hangulata is.

A Paddy And The Rats is Debrecen vendége ezen a hétvégén, pénteken, és szombaton is a Roncsbárban koncerteznek.

És már sikerült is átkötni a szombati napra. Nálam folytatódik a VAN hétvége, ugyanis Évzáró VAN a Mustárházban! címmel ezúttal ismét Nyíregyházára látogat a VAN.

Sajnálom, hogy most ki kell hagynom az Unikum Day-t, ahol a Bluesers zenél majd. Remélem, velük is rövidesen találkozom újra.

Eközben a szomszédban, a Szmogban a Ziller’s koncertezik. Náluk is megvan a duplázás a hétvégén. 🙂

A Club Hollywood is jelentős esemény helyszíne lesz szombat este, hiszen ROAD ◉ M.A.T.T. Lemezbemutató koncert csábítja ide a rock szerelmeseit.

Vasárnap az Állatbarát Alapítvány rendezi meg hagyományos Állatok Karácsonya című programját. Mindenképpen tervetzem, hogy felkeresem őket egy ajándékcsomaggal.

Közeli terveim között szerepel a nemrég megnyílt Világörökségi Bormúzeum felkeresése is Tokajban. A napokban jónéhány képet láttam a létesítményről, fantasztikus kaland lesz végigjárni. Nem tudom, ezen a hétvégén ez sikerül-e nekem, ha nem, akkor rövidesen kezdődő év végi szabadságomon kirándulok majd.
Vasárnap egyébként Ferenczik Adrienne tart kötetbemutatót a Világörökségi Bormúzeumban. Ez is egy jó alkalom a látogatásra.

Ennyi eseményt sikerül összegyűjtenem hétvégére, remélem, találsz kedvedre valót köztük.