Ajánló

Így egyszerűen ajánló. 🙂
Tegnap este egy fantasztikus koncerten voltam Debrecenben, a Roncsban.
Erre a hétre már nem tervezek koncert látogatást ide, de aki szereti, ne hagyja ki az Alvin és a Mókusok péntek esti koncertjét.

A szombat jó része a Nyíregyházi Állatparké. Ahogy írtam, 100 forint lesz a belépő. Ne felejts el valamilyen ajándékot vinni.

Talán ezen a napon sikerül majd a Labor Caféba is ellátogatnom, itt az Állatbarát Alapítvány tart örökbefogadó napot 13 órától.

A karácsonyi készülődés jegyében gyűlnek össze az emberek a Nyíregyházi Kosár Közösség kosárházában délután háromtól. Nem tudom, odaérek-e, de ideje lenne őket is meglátogatnom.

Este csábítóbbnál csábítóbb ajánlatok várnak.
A RealMen és Papesz a Romkertben lép színpadra, jó eséllyel itt fogok kikötni,

de a Very Take Band koncertje is lehetőség estére. Ők az Unikum Pub-ban lépnek fel.

Kelemen Kabátban. A Club Hollywood színpadán ők koncerteznek szombaton. Nem ismerem őket eltekintve néhány videomegosztós klipptől, most inkább kicsit rockosabb, bluesosabb zenére vágyom.

A Chloé terápia következő része a funky zenét részesíti előnyben. Vendég a Funky Donots. Igencsak érdekesnek tűnik a debreceni formáció.

Nem első eset, hogy az Öreg Motorosban a sör mellé étel is kerül. Szombat este a 2. Sör-Virsli Partira várják a vendégeket.

Ahogy láthatod, mai ajánlóm szinte csak szombatra kínál elfoglaltságot. Vasárnapra egy kis kirándulás jöhet például. 🙂