Mozgalmas hétvége

Annyira nem jutott eszembe semmi jó cím, hogy ezzel az elcsépelttel indítottam hétvégi programajánlómat.
Persze valóban mozgalmas lehet a hétvége, de akkor is gyenge ez a cím.
A programok azonban nem lesznek gyengék.
A Nyírség Könyvtár Alapítvány csendes, elmélyülős akusztikus koncertet tartogat ma estére. Tristan Crowley a vendég. Az ingyenes rendezvényre regisztrálni kell. Részletek a linken.

A Labor Café az a hely, ahová már többször készültem, de soha nem sikerült még eljutnom. Pedig – ahogy a beszámolókat látom – jó kis rendezvények vannak. Ideje, hogy beszálljak az ajánlók közé.
Ma például Csibe Csütörtök lesz. Kutyás bemutatóval, tanulással, kacagással. Jó szívvel ajánlom a délutáni eseményt, hiszen a valóban színvonalas, szórakoztató és látványos rendezvény záloga Pelyvás Csaba, és kutyája, Jethro.

És ha már Labor Café, akkor egy másik ajánlat, péntek estére. Rendes buli, egyáltalán nem burkolt adománygyűjtési szándékkal. Ha úgy érzed, nem mondtam el mindent, klikkelj a linkre! 🙂

A latin-amerikai hangulat kedvelőinek nyújthat különleges élmény a Habana Social Club koncertje a Nyíregyházi Főiskolán. A pénteki koncert a közép-európai koncert turnéjuk egyik állomása.

A mai stand up-osok közül szerintem magasan kiemelkedik Bödőcs Tibor, aki Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központban lép fel péntek este. Jó hétvége indítónak tűnik ez a program is.

A mozgalmas hétvége jegyében még mindig a péntek esténél tartunk. A Chloé New Yorkban ad helyet a Mystical Plants koncertjének. Ismét leírom, díjazom a Chloé élő zenét támogató tevékenységét, ezért is igyekszem ajánlani a rendezvényeiket – már ha nem nézem el, mint a múlt héten Piláéknál – még akkor is, ha magamat nem tudom elképzelni egy vacsora mellé koncert helyzetben.

Régen jártam a Romkertben is, és mi lenne jobb alkalom a visszatérésre, mint Rudán Joe koncertje? Péntek estére ez a tervem.

Szombaton Nyíregyháza nem kecsegtet sok programmal. Bár nem az én műfajom, azért had ajánljam a Romkert RÉVEGYHÁZA PARTY című programját.

Ha pedig a szomszéd városban járnál, térj be az Incognitoba, ahol a Panama Magic játszik este. Ráadásul egy igen jó hangulatú hely.