Közel, s távol

Mai ajánlómat olyan módon kezdem, amelyen rengetegszer mérgelődtem már. Sokszor olyankor értesülök eseményekről, amikor azok már elmúltak, pedig szívesen ott lettem volna. Most egy tegnap volt eseményről mesélek kicsit. Szerencsére ott voltam. 🙂
Tegnap este hangtechnikai eszköz bemutató volt a Club Hollywoodban a Musik World Hangszerbolt szervezésében. Nincs képem a történésekről, mert tegnap tudtam meg, és a munkahelyről azonnal oda mentem. A közösségi oldalon volt időm csak osztani az eseményt.
Nem ez volt az első ilyen bemutató, legutóbb az ütős szekció eszközeit láthattuk, hallhattuk, most pedig az erősítőkőn és a mikrofonokon volt a sor. A forgalmazókat két remek gitáros, Megyaszay István és Lukács Peta segítette játékával. Igen nagy élmény volt, köszönöm a meghívást.

Ez volt tehát a volt program, jöjjenek a lesz programok. 😉
Péntek délután az Állatbarát Alapítvány szervez kihelyezett örökbefogadó napot. Ezen sajnos nem tudok ott lenni, aki tud, teheti, segítsen gazdát találni a kutyusoknak.

A Romkertbe újra ellátogat a Makrohang, ezúttal a Luauna társaságában. Remek estének ígérkezik, nagyon kedvelem a Makrohang zenéjét.

A Black Sabbath zenéjét kedvelőknek – például nekem 🙂 – a Szmog Pub-ba érdemes ellátogatni péntek este. Itt a Sabotage játszik. Kíváncsi lennék rájuk.

No, ezek azok a koncertek, amelyekre most nem fogok eljutni. Kicsit világgá megyek, és elkísérem a Nap együttest a Glob Royal Rock & Blues Club-ba. Remélem, hozok majd pár jó koncertfotót is.

Szombat este terveim szerint visszatérek a Club Hollywood-ba egy jó kis Pokolgép koncertre. Jó régen láttam őket, ideje újra.