A címből talán kiderül, mai ajánlómban jelentős szerephez jutnak a libák, köszönhetően a közelgő Márton napnak.
Debrecen Egerrel fog össze a hétvégére, így a libás ételek mellé remek egri borokat is kínálnak a Márton napi libalakomán. A linkről azonban kiderül, hogy remek színpadi műsorok is várják a Cívis város főterére látogatókat péntektől egészen vasárnapig.

Ha már Debrecen, akkor ITI. Ugyanis a Roncsbárban péntek este az Intim Torna Illegál koncertezik. Talán mégiscsak vissza kellene menni Debrecenbe péntek este.

Eközben Nyíregyházán, a Romkertben kemény zúzás várható. Színpadon az Integral Vortex, a Heartless és a Drow

A Chloé sem marad csendes péntek este. A Szüret Utcza hozza el régi és új dalait.

A szombat egyértelműen a Múzeumfaluban telik számomra. A Márton-napi vigasságok ebben az évben is érdekes, látványos, szórakoztató és ízletes elfoglaltság lesz.

Ha Mátészalkán járnék szombat este, egészen biztosan elmennék a Realmen koncertjére. Sajnos erre nem sok esély van, de ha te arra jársz, ne hagyd ki.

Vasárnap is sokfelé indulhattok. Motorzaj barátoknak Nagyhalász, ahol a salakmotorosok adnak látnivalót, és esetleg fotótémát, és ki tudja, mi történik még?

Este Debrecen csábít egy különleges koncertre. A Sikk klubban a Djabe zenekar tart edzőtábort. 🙂 A Művészetek Palotájában rendezendő Forward lemezbemutató koncert anyagát játszák el a debreceni közönségnek. Biztosan rendkívüli koncertélmény lesz.
És már vége is a hétvégének.