Három nap ragyogás

Azt tervezem, hogy péntektől vasárnapig süt majd a nap, és lehet menni világgá, vagy legalábbis házon kívül lehetek nagyrészt. De hová menjünk?

Valami erdei mászkálást kellene csinálni 23-án. Régebben ez volt a standard elfoglaltságom a különféle népgyűlések miatt, helyett. Szerintem most sem tévedek nagyot, ha az erdőt választom.
De ne szaladjunk ennyire előre.

Ma este Debrecenben, a Roncsbárban a Manőver és az Aznaposok koncertezik. Kellemes zene így pár percre belehallgatva. Mondjuk az Aznaposok klippjéről azért eszembe jutott az eredeti klipp és elkalandoztam egy másik kedvenc zenekarhoz, de ők nem lesznek most ott a Roncsban. 🙂

Péntek napközben tehát irány a vadak közé őszi színeket gyűjteni.
Az esti koncertterv helyszíne a Romkert, a zenekarok pedig a régen meghallgatásra váró Petofi, valamint az Orion Down Nyíregyházáról és két zenekar Esztergomból, a Have No Clue és a Lightchaser.

A Szmogban a Lost Heaven vendégeskedik.

Az idei ősz első Club Hollywood-os látogatását tervezem szombat estére. A esemény nem más, mint a Jurij és az Elefánt koncertje. Érkezett némi információ az eseményhez, és nekem is van jócskán képem a zenekarról, ezért úgy döntöttem, hogy a holnapi bejegyzést a Jurijnak szentelem. Megérdemlik, hiszen régebben vannak együtt, mint amióta én a képeskönyvemet írogatom. 🙂 Persze nem ez az igazi ok.

Ha történetesen nem a Jurij koncerten lennék szombat este, biztosan megpróbálnék eljutni Tokajba, a Jeliél Sörözőbe, mert a Realmen játszik majd itt két másik zenekar társaságában. Ez most kimarad, de legyen itt egy nyári tokaji kép a zenekarról.

Vasárnapra a gyerekeknek ajánlok programot, úgyis magukkal viszik a szülőket. 🙂 A Váci Mihály Kulturális Központban a Miamanó társulat adja elő a Csilicsali Csalavári Csalavér című interaktív zenés mesejátékát.

Hosszú lesz a hétvége? Szerintem nem. 🙂

One Reply to “Három nap ragyogás”

Comments are closed for this post.