2. pénteki VIDOR album

Addig emlékezgetek a VIDORra, hogy az utolsó teljes beszámoló pont péntekre esik, és a történések napja is péntek. Igaz, másfél hónappal ezelőtti péntek.
Nagy kedvencem egy ideje a Kuckó Művésztanya, mert produkcióik mindig kellemes kikapcsolódást jelentenek. Még akkor is, mikor a répamesében engem is beválogattak a répahúzók közé. 🙂
Most a városháza előtt játszottak, és olykor elég nehéz volt jó fotózási pozíciót találnom a nagyszámú néző között.

Az utcaszínház után visszatértem a Városalapítók szobrához, ahol az Ukulele trióval tölthettük kellemesen az időt.
Kicsit keményebb zene következett ezután. A kisvárdai tehetségkutatón is jó eredményt elért Tween Falls zenélt.

Pár éve két dolgot jelent, ha a nagyszínpadon este két fellépő követi egymást. Vagy kezdődik, vagy befejezéséhez közeledik a VIDOR. Ezen az estén a Supernem és a Hanggai lépett színpadra.
Előbbi nem okozott meglepetést, sok koncerten túl vannak már a környékünkön is. A tőlük megszokott programmal kényeztették a nézőket. 😉
Az igazi meglepetés a Hanggai műsora volt. A mongol népzenét populáris alapokra helyező kínai együttes különleges hangzásvilága mellé igazi színpadi show társult, és a remek hangosítás is hozzájárult, hogy feledhetetlen legyen a koncertjük. Szerencsére egyre több amatőr videó található a megosztón az idei VIDORról is, így most meg is tudom mutatni a zenéjüket.
A napról pedig most is nézegethetsz képeket, ha klikkelsz az ittenire.
KLIKK