Hazai vizeken

Régen ajánlottam már programot Nyíregyháza oldaláról. Most itt van. A hétvége – szerintem – legjelentősebb eseménye városunkban a Krúdy Napok, amelyre pénteken és szombaton kerül sor. Bár sem sóstói, sem nagy művházas eseményt nem láttam a plakáton, a kis művelődési házak, és a könyvtár, a JAM, és a Kállay Gyújtemény is kiveszi a részét a programokból, és remélhetőleg a Kossuth tér programjaihoz is kellemes lesz az idő.

Nagyon úgy tűnt, erre a hétvégére csak nyíregyházi eseményeket ajánlok. Már le is írtam a címet, mikor megtaláltam a debreceni Incognito Club péntek esti eseményét. Már csak annyi dolgom maradt, hogy valahogy betuszkoljam a cím alá, mert ki nem hagynám az ajánlóból. Nagyon nehéz dolgom azért nem volt, hiszen a Szüret Utcza igencsak hazai. 🙂 Nos, ők játszanak a Icognitoban péntek este. Ha sikerül, ott leszek.

Nyíregyházán eközben a kemény rockzene kedvelőit várja a Romkert Sörözőben a PsychoganG, a Silver Soul, a Monte Cristo és az Our Trip.

Szombaton a Nyír Plaza parkolójában a már szokásosnak mondható Családi napot rendezik meg, amely a gépjárművek őszi-téli átállására is szolgál.

Családias eseménynek ígérkezik az Öreg Motoros Zsíroskenyér Party-ja is, ahol a finom csapolt sör mellé kapod a zsíroskenyeret.

Ugyanezen az estén a Club Hollywood a Bëlga koncertjére vár.

Vasárnap sem maradsz program nélkül. Ha szereted az amerikai focit, vagy csak egy remek hangulatú délutánra vágysz, és csak ezután fogod szeretni az amerikai focit, várnak a Kistigrisek akik a debreceni Gladiators Juniors csapatával küzdenek meg. Az esemény a megszokottnál korábban, 14 órakor kezdődik.