Oldalvágány Fesztivál

Folytatom a tegnapi visszatekintést. Idén szinte elejétől szinte végéig ott voltam a három napos 12. Fehérgyarmati Oldalvágány Fesztiválon. Ennek megfelelően három fotóalbum jelenik meg nálam az Oldalvágányról.

1. nap
Megérkezésünkkor az Emma Undressed koncertjébe csöppentünk, és igencsak tetszett. Mindjárt a rendezvény elején meg is volt az első felfedezett.
KLIKK

A Rockzone-t már nem kellett felfedeznem. Rendkívül jó bulit csaptak most is.
KLIKK

A hivatalos megnyitóra Cikiék műsora után került sor. Nem mesélnék róla, látod majd a képeken, megható része volt a napnak.
KLIKK

A péntek záró koncertje a Skafunderz fellépése volt. A jó kis ska zene a színpad előtt tartotta az embereket.
KLIKK

A napot Ordiman lemezpörgetése zárta.

Ahogy írtam, minden napról egy fotóalbumot készítettem. Tehát a bejegyzés bármelyik képére klikkelve eljutsz az aktuális nap képeihez.

2. nap
Hatalmas fagyizást követően érkeztünk a fesztivál helyszínére. Délután efZámbó István és Koncsef Ivanov Dávid kiállításának megnyitójával indult a program.
KLIKK

A koncertprogram a Catcha Lab műsorával indult, és ismét sikerült egy zenekart a kedvencek közé felvenni.
KLIKK

A színpadi programok közötti átállást a Gabrien Hagyományőrző Néptánc Egyesület látványos műsora töltötte ki.
KLIKK

Különleges órát ígért Nemes Levente fellépése, és valóban az is volt.
KLIKK

A Slow Band minden produkciója élmény, még ha ritkán van is módom látni, hallani a formációt. Most is fantasztikus hangulatú koncertet adtak.
KLIKK

3. nap
Nagyon kedvelem a Kuckó Művésztanya előadásait, mert velük mindig úgy repül el az idő, hogy közben nagyon jól szórakozok. Vasárnap délután a Matyiné aranya című darabot mutatták be, amit még nem láttam. Öröm volt fotózni is őket.
KLIKK

Ha most azt írnám, nagyon kedvelem a Karibra Kollektíva előadásait, elég furcsán nézne ki az ismétlés. Pedig így van. Szerencsére mostanában elég sok koncertjükre eljutok, és ezen a napon is biztos voltam benne, nem indulunk haza a műsor vége előtt.
KLIKK

Ezután azonban elbúcsúztunk a fesztiváltól, és útközben egy jókora frissítő záporon áthaladva szerencsésen haza is értünk. A maradók Szirota Jennifer, majd a Sonny and his Wild Cows koncertjét élvezhették Ordiman fesztiválzáró lemezlovaglása előtt.