Tócsnitól Oldalvágányig

Ezen a hétvégén is körbe lehetne járni a környéket, ha minden programba bele szeretnék nézni kicsit. E helyett most egy olyan fesztivált választottam, amelyre évek óta készülök, és úgy tűnik, fix augusztus közepi elfoglaltság lesz az elkövetkező időkben is. De az Oldalvágányról tegnap már írtam, most jöjjön számos egyéb program.

Fehérgyarmaton az Oldalvágánnyal egy időben zajlik a Gyarmati Vigaszságok, amelynek programjából a péntek este 7-kor kezdődő Karmapirin koncertet,
Karmapirin
valamint a vasárnap 16 órakor induló Szupersztráda koncertet emelem ki,
Szupersztráda
és fogcsikorgatva megemlítem a Tankcsapda fellépését vasárnap este 9-kor.
Lukács Laci

Tegnap a Nyíregyházán, a Krúdy Teraszon muzsikált a Zenith, ma a Bencs Villában láthatod, hallhatod őket este hattól.
Zenith

Ma kezdődik – és könnyen lehet, hogy néhány program következő héten még elérhető lesz számomra – a Zempléni Fesztivál, amely számos helyszínen több műfajban is remek szórakozást ígér. Ha most itt részletezni kezdeném, biztosan elvesznék a rengeteg jobbnál jobb program között, így meghagyom a választást, nézd meg a linkelt oldalt!
Sárospatak

A napi sztárok mellett igazi élő zenét is hallgathatsz hétvégén Biriben, a Tócsni Fesztiválon, és persze nem nehéz kitalálni, hogy éhen sem maradhatsz majd. Nagyon elfogultan kiemelném a Gypo Circus és a Karmapirin koncertjét.
Gypo Circus

Nyíregyháza főterén péntek és szombat este Kossuth téri Nyári Esték címmel két tánccsoport szórakoztatja a közönséget.
Eastern Eaglets
Péntek este 6 órától Jónás Tibi sasfiókái hozzák a térre a vadnyugatot, szombat este pedig T-Dance Tánciskola bemutatóját láthatod.

Szombat este a Móricz Kertben a Nap együttes koncertjét élvezheted.

Mád mindig tartogat valami kellemeset. Vasárnap este Tompos Kátya műsorát láthatod. Én biztosan nem érek oda, de ha lehetőségem lenne, biztosan ott lennék.
Mád