Ajánló

Nagy örömmel és lelkesedéssel kezdtem bele mai ajánlómba, hiszen ezen a hétvégén dúskálhatunk a programokban Nyíregyházán is.

Múlt évben egy remek kirándulást és koncertestét tölthettem Révfülöpön, amiért azóta is hálás vagyok. Mától vasárnapig tart idén a Révfülöp Blues Fesztivál. Ha arra jársz, semmiképp ne mulaszd el.

Közeledve Nyíregyházához van még néhány esemény, amit “hazaérésig” megosztok. Debreceni Bor- és Jazznapok kezdődnek csütörtökön és vasárnapig várják délutánonként a látogatókat. Nagyon színvonalas programnak ígérkezik. Had emeljem ki nagyon nagy kedvencemet, a Szüret Utcza zenekart, akik szombat este 22 órakor lépnek színpadra.

Az Ajaki Nemzetközi Lakodalmas és Hagyományőrző Fesztivál a hagyományos lakodalmi népszokások felelevenítésén túl jelentős zenei élményt is nyújt. Már a ma este a pörgős szórakozásé, a péntek a rockosabb zene kedvelőinek lesz csemege, míg szombat este a populárisabb műfaj rajongóinak igyekeznek kedvében járni. Vasárnap este pedig a hagyományőrző zenei múfajoké a színpad. Nem emelek ki itt fellépőket, a linken mindent megtalálsz.

A hétvégére várható 35 fok körüli hőmérséklet jó alkalom a Summer Partyra. Leveleken három naposra nyúlik ez a rendezvény péntektől vasárnapig, és itt is számos zenei műfaj képviselteti magát.

Nyíregyházára érve a Honeybeast koncertje a Móricz Kertben péntek este kilenckor kezdődik.

És akkor maradjunk is Nyíregyházán, ahol Sóstón is felpörög az élet hétvégén.

Elég sok változata megjelent a Sóstó Serfeszt programjának az elmúlt napokban, így én az esemény linkjét osztom, ha változik a program, remélhetőleg a kiírás is változni fog.
Bluesers
A péntektől vasárnapig tartó eseményen más forrásokból származó információk szerint pénteken 18 órától a RealMen, 21:30-tól Folkfusion, szombaton 17 órától a Bluesers, 22 órától a Nap együttes, vasárnap 17 órától a Zenith, 18 órától a Dimenzió zenél. Jó néhány fellépő nevét nem sikerült helyesen leírni a plakáton, igyekeztem itt nem téveszteni.
Nap

Aki mégsem találja meg a kedvére valót Sóstón, annak a Budapest Burlesque koncertjét ajánlom a Móricz Kertben szombat estére. Technikai okokból elmarad.

Ha pedig egy különleges piacolásra vágysz, irány Tarcal, a Sárga Borház parkolója.
Ebben a hónapban Esti piac néven jelentkezik a Tokaj-Hegyalja Piac, ami azt is jelenti, hogy szombat délután 17 órakor nyit, és 23 óráig várja a vendégeket.

Ezzel azt hiszem, ki is doboltam minden jót, amiről tudomásom van hétvégére.
Jó szórakozást!