LESZFeszt beszámoló 1. nap

Lassan összeállnak a dolgok, és elkezdem megosztani az elmúlt hétvége képanyagát, természetesen némi mesével megfűszerezve.
Kezdem mindjárt az utóbbi idők legjobb környékbeli rendezvényével, a kisvárdai LESZFeszt-tel.
Kezdettől fogva szimpatikus volt a fesztivál, mert időben indult a kommunikáció, folyamatosan érkeztek a hírek, rá lehetett készülni, tervezni lehetett vele. Ez elég nagy ritkaság a környékünkön.
A rendezvény nem csak koncertekből állt, hanem kerékpáros és foci kupát is kiírtak a szervezők.
A két napos rendezvényben annyi programlehetőség volt, hogy lehetetlen mindenről tudósítani. Szerencsére elég jól dokumentált az esemény, így mostanában én is sokszor visszatérek a közösségi oldalukra nézelődni.
Mikor elhatároztam, hogy elmegyek a fesztiválra, szépen bejelölgettem magamnak, mit szeretnék mindenképpen látni. Ezek között volt húzós név, de voltak amatőr zenekarok is, amelyekről később kiderült, nem is annyira amatőrök. Szóval a célom az volt, hogy jól érezzem magam, és készítsek néhány fotót is. Ez maximálisan sikerült köszönhetően a hibátlan szervezésnek, kommunikációnak, a helyszínnek, és a fellépőknek.
A környezet is különleges volt. Egy hatalmas park várral, tóval, három koncerthelyszínnel, rengeteg étkezési lehetőséggel, büfével, ahol este tízkor is hideg volt az ital, és az árak sem szálltak el, valamint vidámpark is növelte a látványosságok sorát.
Első napra Piláék, a Beatrice és az Anna and the Barbies volt bejelölve. Gyakorlatilag a nagyszínpad, és persze a bringások, valamint a másik két színpadra bekukkantás. Ez így be is jött, erről látsz most egy összefoglaló fotóalbumot. Az összefoglalóból sejtheted, hogy lesz még kiemelt album is. Már megjelent korábban a Pila koncert beszámoló, lesz még Beatrice, és Anna. De most az összefoglaló. Klikkelj!
KLIKK