Fesztivál hétvége

Fantasztikus hétvégén vagyunk túl. két fesztivál, amelyeken sikerült ott lenni, és még Nyíregyházán is voltak események. Rengeteg kép készült, és mivel mindenből látni akartam valamit, igazán egyetlen rendezvény feldolgozásával sem végeztem. Vannak azonban részeredmények. 🙂
Elsőként ma a kisvárdai LESZ Feszt nyitó koncertjének képeit osztom meg.
A fesztiválról most is azt tudom mondani, látogatói szemmel tökéletes volt. A több színpad lehetővé tette a populárisabb és a rétegzene megjelenését is, és a fellépők kiválasztása is jónak bizonyult. Különleges látványosság volt és ennek megfelelő érdeklődés övezte a Dirt Castle Nemzetközi Extrém Mountain Bike Kupát is. Mindezekről írok majd bővebben is, most azonban a nagyszínpad nyitó produkciójáról, a Pila Acoustic koncertjéről mesélek.
Sikerült már a beállásra odaérni a fesztiválra, és kis időnk még a körülnézésre is maradt a koncert előtt. Piláék mögött már ott tornyosult a Beatrice felszerelése, a színpad előtt pedig kezdtek gyülekezni a nézők. A zene pedig a távolból is a színpadhoz csalogatta őket. Jó volt látni nyíregyházi csapatot az óriáskivetítőkön is.
Néhány képet persze most is készítettem, melyeket az ittenire klikkelve nézhetsz meg.
KLIKK

One Reply to “Fesztivál hétvége”

Comments are closed for this post.