Bemelegítés

Lassacskán beindultak a fesztiválok, és a fesztek. Hol mi. Igények, képességek szerint.
Igazán jövő hét végére várható hatalmas programdömping környékünkön, de már ez a hétvége is ígér színvonalas eseményeket.

A kevesebb utazási kedvvel rendelkező blues zene rajongóknak Debrecent ajánlom péntek estére, ahol a Blind Pig ad koncertet az Incognitoban.


Személy szerint örülök neki, hogy A Nő + Pila + Bubu + Racsi Gödöllőn lép színpadra, még akkor is, ha most nem leszek ott a koncertjükön. Hiszen városunk jó zenéjét viszik szerte az országba.


Sokszor írtam már, fantasztikus rendezvények vannak nem túl messze városunktól. Azt gondolom a fellépőket, a műsorkínálatot nézve, hogy szinte a VIDORral vetekszik a Szamosfeszt Cégénydányádon.

A három napos rendezvényt olyan nevek fémjeleznek, mint a Karmapirin, a Deák Bill Blues Band, a Bakator Zenekar, az Ölveti Blues Band, a Cimbaliband, Ferenczi György és a Rackajam, a Muzsikás együttes, vagy éppen a Nyírség Táncegyüttes.


Itthon jóval szerényebb lesz a műsorkínálat. A Sóstófeszt péntekre dj-ket vonultat fel szombaton azonban élő zenét is hallgathatunk délután a Krúdy Vigadó előtt, ahol a Nap együttes és a Zenith együttes koncertezik majd. A szombat ingyenes.