Gyógyulós hétvége

Remélem, hétvégére sikerül kikászálódnom abból a szipogós, köhögős állapotból, amiben két-három hete vagyok, és amit a héten megunva meglátogattam a háziorvosomat.
Mindenesetre összeszedtem a programokat, és meglátjuk, mi lesz elérhető számomra.
Pénteken kora délután következő előadásához érkezik a Játék és Muzsika sorozat, ezúttal a Talamba ütőegyüttessel a Váci Mihály Kulturális Központban. Igencsak érdekesnek, látványosnak ígérkezik, csak érteném a 13 órai kezdést…
Talamba

Koraeste a Tween Falls koncertezik a Mustárházban. Ez is egy sorozat darabja, az eddigiek kellemes hangulatú klubkoncertek voltak, és nagyon jó ötletnek tartom őket.

Bordó Sárkány
Nagy vágyam, hogy este eljussak a Bordó Sárkány születésnapi koncertjére. Ők minden alkalommal parádés hangulatot csinálnak, miért lenne ez másként az 5. születésnapjukon?

Sugallo
Hogy még különlegesebb legyen a BS szülinapja, a koncertjük után a Sugalló csángó táncházában találják majd magukat a vendégek. Ezek a táncházak is nagy élményt szoktak jelenteni, még ha én várhatóan nem is fogom ropni. 🙂

Szüret Utcza
Sajnos időben egybeesik másik kedvenc zenekarom koncertje másik kedvenc debreceni koncerthelyemen. Így biztosan nem leszek ott a JAZZ vs. SLAM POETRY című eseményen, ahol a Szüret Utczáé a Jazz címszó. Ajánlom ezt mindazoknak, akik kedvelik a jó zenét, és a különleges produkciókat. Vigasztalásomra szolgál, hogy május elsején este a Szogban részt vehetek a Szüret Utcza következő koncertjén.

RealMen
Nyíregyházán, a Romkertben is egy olyan esemény lesz péntek este, amit nem szívesen hagyok ki. “Ha volna két életem” is kevés lenne erre a hétvégére. (Mondjuk ezt az idézetet meghagyhattam volna a jövő pénteki Piramis koncertre.) Szóval Alcohol: “Mi nem nyugszunk” Tour 2015. a Romkertben, vendég: a Last Fire, az Édes Méreg és a RealMen. Nyíregyháziaknak kötelező. 🙂

Diamond
Pár utcányira, a Szmogban a Diamond zenél pénteken.

Szombaton fél áron látogathatod a Sóstói Állatparkot. A rendezvény programjában engem eléggé zavarnak a koncertek ezen a helyszínen…
SóstóZoo

45. születésnapját ünnepli az ÉVISZ. A rendezvénysorozat része a szép emlékű ANT-HILL koncertje. Bár én nem voltam ÉVISZ-es, ezt a visszatérést szívesen megnézném.

Bluesers
Amire azonban mindenképpen készülök, az a Bluesers és Dirty Lyle Brothers Koncertje a Club Főnixben. Egyrészt régen jártam itt, másrészt régen láttam, hallottam a két formációt.

A szombat este programja még a ROCKZONE – COVERMEE a Club Hollywoodban.
Club Hollywood
És ezzel zárul is mai ajánlóm. Válogass kedvedre!

One Reply to “Gyógyulós hétvége”

Comments are closed for this post.