Mobilmánia

Ma este Nyíregyházán, a Romkertben lép színpadra a Mobilmánia. Ott leszek, és ha úgy alakul, fényképezek is.

Elég érdekesek voltak az eddigi találkozásaink. Volt egy időszak, amikor elég komoly harc folyt a P. Mobil és a Mobilmánia között. Hogy egy másik harcot is idézzek, “Mondd meg kié a nagy P.“. Persze ez egy másik történet volt.

Szóval volt egy időszak, amikor szerintem a Mobilmánia P. Mobilalabb volt a(z akkori) P. Mobilnál. Igaz, akkor a Mobil legjobb korszakának zenészeit vonultatták fel…
Manapság már nem csak a múltból élnek, és sajnos a Mobil régi zenészei közül is az égi zenekarban játszanak páran.

Első találkozásom egy azóta már sajnos történelminek tekinthető 2008-as Lovarda koncert volt. Pár hét múlva távozott az égi zenekarba Tunyó.
Lovarda, 2008

Nagyjából két évvel később az egyik nyíregyházi áruház parkolójában meglehetősen szerencsétlenül felállított színpadon léptek fel. A parkolónak talán egy pontja volt, ahol a környező házakról ide-oda verődő hangokból összejött a megfeleő hangzás. Pedig jó koncert lett volna.
Nyíregyháza, 2010

Úgy tűnik, nem túl szerencsések a találkozásaink. Következő évben a Miskolci Kocsonyafesztiválon technikai gondokkal küzdöttek, így nagyjából negyed óra lett a koncertjük.
Miskolc, Kocsonyafesztivál - 2011

Remélem, ma este megszakad a sorozat, jó lenne élőben hallani azokat a dalokat, amelyek a videomegosztón hallgatva nem tűnnek rossznak.
Este meglátjuk.

One Reply to “Mobilmánia”

Comments are closed for this post.