Őszajánló

Esőről behúzódós programajánlóm következik.
Kezdjük mindjárt egy otthonülőssel, ami azért kedvet csinálhat egy pár nappal későbbi nem otthonülőshöz is.
Egyik kedvenc nyíregyházi zenekarom koncertfilmjét vetíti az M2 ma éjszaka. Egyik forrás szerint 23:30-tól, másik szerint 23:55-től.
Én mindenesetre a korábbi időpontot választom, nehogy egy percet is elmulasszak a Karmapirin A38-as, közel egy órás koncertjéből.

Kicsit más műfaj a péntekre ajánlottam. Öröm, hogy a Váci Mihály Kulturális Központban történik, nem mutat pozitív irányba, hogy péntek délelőtt 10 órakor kezdődik, de lehet, hogy csak nekem furcsa az időpont, és kicsit bántja szemem a plakáton a “magánének tanár” írás, de legalább történik már valami, mégpedig a Háry Jánost adja elő a Vivace Kamarazenekar. Ez egyébként egy 6 részes sorozat első darabja, amely a Játék és muzsika ismeretterjesztő koncertsorozat címet viseli.
VMKK

Aztán ismét műfajváltás. Pörgős estét ígér a Romkert rendezvénye, ahol fellép a Killer Surprise és az AB/CD
AB/CD

Akit Sátoraljaújhelyen talál az este, mindenképpen keresse fel a T-Boy klubot, ahol a Realmen ad minden bizonnyal zúzós koncertet.
Realmen

A szombat délelőtt kicsit csendesebbnek ígérkezik, és remélem, olyan lesz az időjárás, hogy sokaknak legyen kedve a szabadba menni.
Lehet ez mondjuk a Ragadozómadár-fészekkereső a sóstói erdőben, vagy az Egy kis malac, röf..röf..röf.. a Csodavár Korai Fejlesztő Centrumban.

Piláék az Akácligetben. Karcagra látogat, és az Akácliget fürdő színpadán lép fel a Pila Acoustic Group. Kíváncsian várom majd a beszámolót. Kérlek, nézd el nekem, hogy most csak szárazföldi képet teszek fel róluk. 🙂

Vasárnap a gyerekeket várják Váci Mihály Kulturális Központba. Az égig érő paszuly című darabot hozza el az egri Babszem Jankó Gyerekszínház.
Érdemes osztani a facebookos bejegyzést, mert 2 db – egyenként 900 forintos – belépőt lehet nyerni vele.

Eddig tartott az ajánló, azt hiszem van miből válogatni.