Visszatekintés

Minden év végén gondban vagyok, hogy mikor is értékeljem az évemet. Az év véginek az a hátránya, hogy általában viszonylag kevesen olvasgatnak blogot a karácsonyfa alatt, az év elejinek pedig az, hogy visszatérve a napi taposómalomba nem biztos, hogy sikerül a megfelelő gondolatokat összeszednem. Így aztán hol így, hol úgy zajlik az év végi visszatekintésem.
Most például igencsak pihenősre sikeredett az év végém – mondjuk rám is fért -, így elég szép fogalmazásokat hoztam össze. Olyannyira, hogy mindjárt két részes is lett.
Előre is elnézést kérek a rókától, hogy ebben a hidegben mégegy bőrt lehúzok róla, de úgy gondoltam, most egy-egy kép kíséretében idelinkelem a két írást. Úgyis kimaradtak fontos események.
Az első féléves beszámolóhoz legyen egy szívmelengető tavaszi botanikus kertes kép, mert a mínusz 15 fokban olyan jólesik egy igazi tavaszi sétára gondolni.
Tuzson János Botanikus Kert - Nyíregyháza
A második féléves olvasmányhoz most nem nyíregyházi képet teszek. Múlt évben szerencsére a környező települések is jeleskedtek remek rendezvények szervezésében, sőt. A második félévet a téglási Városok közti íjászverseny egy képével ajánlom újra.
Városok közti íjászverseny - Téglás
Az év összes albumához pedig ez a link vezet. Kellemes lapozgatást!