Maradt még

Talán feltűnt, a héten nem volt programajánlóm. Ennek egyszerű oka volt. Egyrészt semmilyen közösségi programra nem akadtam a hét végére, másrészt azt gondolom, mindenki vagy az évvégi buli kiheverésével, vagy a pótszilveszterekkel van elfoglalva.
Hogy akkor mégis hogyan jön ide a Koncert kategória? Hát úgy, hogy a nagy ünneplések közepette nem volt még lehetőségem a karácsony másnapi 25. Mesés Kelet képeinek, és élménybeszámolójának megosztására. Így pont egy hét késéssel most úgy mesélek róla, mintha tegnap történt volna. 🙂
Ha röviden akarnék mesélni az estéről, azt mondanám, remek este volt. De nem akarok röviden beszélni róla. 🙂
Délután a Realmen próbáján fényképezve melegítettem az estére. A fiúk a december 30-i oroszlányi koncertjükre készültek, ahol aztán nagy sikert arattak.

Később, a Romkertbe érve már hatalmas tömeg fogadott. Sokaknak hiányzott már kis zaj a karácsony meghittsége után.
Az esti koncertek sorát a Ken Licks Barbie nyitotta. Nem először hallottam őket, most is nagyon rendben voltak.
A Strangel koncertjét most sikerült először elejétől végéig látnom. Újra csak csodálni tudtam azt a pontosságot, amit játékuk során nyújtanak.
A koncertek sorát a Makrohang zárta. Érkezésüket a világítás átállítása jelezte. Valamikor egyszer az SBB-hez hasonlítottam zenéjüket, ez most is eszembe jutott. Fantasztikus az a virtuozitás, ahogy hangszereiket kezelik. Talán most, a bejegyzés után elő is veszem a CD-t a szettáskámból. Hú elfelejtettem dedikáltatni, pedig jött egy lány, és mondta, ismeri a gitárost. 😀
No, lássuk a képeket, klikkelj!
KLIKK