Zoozmara

Lassan hagyománnyá válik nálam, hogy tavasszal, és télen meglátogatom a Sóstói Állatparkot. Tervezem, hogy a nyári látogatást is hagyományossá teszem, de most egy jó hideg téli nap eseményei következnek.
A hétvégi napsütéses idő láttán elhatároztam, hétfőn megvalósítom szokásos év végi SóstóZoo látogatásomat. Mondanom sem kell, hogy hétfő reggelre a napsütésnek nyoma sem maradt, cserébe viszont valami szemerkélt, mikor elindultam.
Azért néhány autó már álldogált a parkolóban, mikor nem sokkal nyitás után kiértem Sóstóra. Úgy terveztem, hogy a kinti sétával kezdek, és mikor már jól összefagytam, következik majd a Viktória ház, és a Zöld piramis. Régen volt már, hogy eltervezett dolgaimat terv szerint sikerült is megvalósítani. Most igen. 🙂
Nagyjából 4-5 órát töltöttem a parkban, és így utólag visszanézve a képeket is azt mondom, jó kis nap volt.
Jó volt látni, hogy a folyamatos építkezés ellenére szép rend van a parkban, sok sepregető, gondoskodó alkalmazottal találkoztam. Külön jólesett a nagy csend, nyugalom, ezért nem is bántam, hogy kicsit rossz időben indultam útnak.
A Viktória házban elég alaposan körülnéztem. Először fényképezőgép nélkül, időt hagyva neki az akklimatizálódásra, majd kézbe véve a fényképezőgépet végig térdeltem, hasaltam az egész házat. 🙂
Nagyjából kétszáz kép vár most rád, ha követni akarod a napomat. Klikkelj az ittenire, és időzz el kicsit a SóstóZoo világában.
KLIKK