Hétvégi programkeresgélés

Kicsit furcsán kezd alakulni a mostani programajánlóm. alig találok programokat a “szokásos” helyeken, legalábbis erre a hétvégére.

Azért a Romkert most sem feledkezik meg a vendégeiről. Ezen az estén is három formáció látható, az ORION DAWN, a Lost In Capital, és a faminehill.

Szombatra több szabadlevegős program is ígérkezik.
9 és 15 óra között idén is egy napig 100 (egyszáz) forintért látogatható a Nyíregyházi Állatpark. A szervezők cserébe mindössze azt kérik, ha teheted, vigyél valami ajándékot, amelyet ők a rászorulókhoz eljuttathatnak. Kicsit szomorú vagyok, mert egy elfoglaltság pont ezt az időszakot vágja ketté, így én idén nem lehetek ott, de egy nap szabadságomat rövidesen azértis itt töltöm majd.

A másik szabadtéri esemény keretében a szabadban tevékenykedhetsz, és még a Sóstói erdő tisztásait is levegőhöz juttathatod a Tisztás tisztítás című rendezvény keretében.

Este a Romkert ismét kínál programot, ezúttal East Massive, Rise! vol.4 címmel.
Végül az X-Cafe programjára is sikerült ráakadnom, itt a Beat Dis lép fel.

Vasárnap meggyújtják az első adventi gyertyát Nyíregyháza főterén, és az ünnepi fények is előzönlik a környéket, valamint Hevesi Tamást is sikerült megnyerni erre az estére.