VIDOR vasárnap

Azt is mondhatnám, meglepetésvasárnap.
Bár az imént linkelt oldalon azóta sem szerepel a módosítás, a Borzalom zenekart a Melounge duó váltotta ezen a napon. Személy szerint nagyon sajnálom, hogy csak beugróként fértek bele a fesztivál programjába erre a délutánra. Az egyik legszínvonalasabb műsort szolgáltatták.
A másik kedvenc, a Pila Acoustic is a Városalapítók szobránál lépett fel vasárnap, így csak a harmadik szereplő műsora idején távoztam a térről. Érthetetlen számomra, hogy ha egy pár hónapja létező formáció négy alkalmat is kapott, a sokkal nagyobb múlttal rendelkező, számtalan jobbnál jobb nyíregyházi formáció miért maradt ki teljesen az idei programból?
Délutánonként a Kossuth téren is voltak érdekes előadások, sajnos nem mindegyikre értem oda. Ezen a napon viszont igen. Lesz néhány kép is.

A nagyszínpad egy koncertet tartogatott erre az estére, ez azonban a Kerekes Band műsora volt, amely ez évben először forgatta fel a teret. Parádés koncert volt, igazi VIDOR hangulattal.
Néhány képeket már láthattál rövid beszámolómban, a nap összes képét azonban az itt lévő artistásra kattintva nézegetheted.
KLIKK