VIDOR péntek – az indulás

Most, hogy elült a zaj a VIDOR Fesztivál körül, ideje kicsit felverni a port. Jönnek a napi fotóalbumaim.
Idén is szabadságon voltam egy nap kivételével, és igyekeztem mindenhol ott lenni. Sokszor kellett úgy éreznem, hiába vagyok ott. Úgy tűnik, a VIDOR Fesztiválnál is volt némi rezsicsökkentés, vagy legalábbis úgy látszott néha. Sok olyan hiányzott a délutánokból, amely a korábbi években megteremtette a VIDOR hangulatot.
Kezdjük az elején. Pénteken, az induló napon már jóval a megnyitó előtt a környéken bóklásztam. Szeretek időben, sőt olykor idő előtt a helyszínre érni, kicsit ráhangolódni az eseményre, kicsit körülnézni, terepszemlét tartani, összefutni ismerősökkel, ilyesmi.
Így idén is jóval a lufieresztés előtt a téren voltam, még ha ez a képeken nem is látszik majd. A lufik idén is útra keltek, elindult a kezdő nap programja.
Ez évben is az volt a dokumentálási gyakorlatom, hogy az aznapi program ajánlása előtt röviden írtam az előző napról.
Bár a pénteki nap elég hosszúra sikeredett, dokumentáltsága elég hézagos.
A RÉV zenekar műsorának jó részén ott voltunk, bár engem igazán nem fogott meg, én pörgősebb kezdést reméltem. Többek állítása szerint a második fellépő, a Cumbia All Stars hozott némi pörgést, ezt azonban más elfoglaltság miatt kihagytam.
Az este legjobb VIDOR programja a makrohang koncertje volt a VIDOR kertben. Erről is találsz pár fotót a következő albumban.
Klikkelj a képre!
KLIKK