Nemottlevős

Egyre biztosabb, hogy a sok rendezvény, amelyet most ajánlok, nélkülem kerül megrendezésre. Kicsit sajnálom, mert ez a hétvége nagyon jó programokat ígér, de remélem, jövő héten majd meglátod, miért hagytam ki most mégis ezeket.
Ma indul, és vasárnapig tart a Debreceni Borkarnevál. Ez volt az az esemény, amelynek minden napján találtam hallgatni valót. A teljesség igénye nélkül: Pribolyszki Mátyás, Bordó Sárkány Régizene Rend, P.Box, Kerekes Band…
P. Box - Lovarda 2006
A Balaton partján nyaralóknak jó szívvel ajánlom a Révfülöp Blues 2014 rendezvényt, és magát a várost. Nagyon megfogott a hangulata pár hete.
Takáts Tamás Blues Band - Rakamaz, 2013

Péntekre ismét több napos rendezvények kerültek képbe, igaz, ezek sem Nyíregyházán…
Az Ajaki Lakodalmas Fesztivál péntektől vasárnapig tart, és tanulságos felsorolnom a kísérő koncertek néhány fellépőjét: Lord, Beatrice, Ocho Macho…
Beatrice - Nyíregyháza, 2005
A különleges hangulat, a gyönyörű táj, a finom ételek, italok, és a jó zenék kedvelőit ugyancsak három napig várja a Panyolafeszt.
Folk Error - Nyíregyháza, 2011
Folytatva a három napos rendezvények sorát a Tolcsvai Borfesztivál a következő ajánlat. Számos kiállítás, koncert, és pincészet várja a vendégeket.
Carpathian Dance - Nyíregyháza, 2012
Nyíregyházán a Romkert tartja a frontot pénteken az Extreme Metal Night, szombaton pedig a Roots & Culture Reggae Party rendezvénnyel.

Gondolom, miután megjelenik az írásom, érkezik még néhány ajánlat, de erre most nem tudok majd reagálni. A hét hátralévő részében netless leszek. Ez lesz az én háromnaposom, amiről majd később árulok el részleteket.