Rendhagyó ajánló

Hétvégi programajánlómban általában igyekszem nyíregyházi eseményekre felhívni a figyelmet, mert mégiscsak ez a szeretett városom. Most azonban inkább arra próbállak majd rávenni, hogy távolodj el kicsit a várostól. Mostanában én is elég sokszor megtettem ezt, és azt tapasztaltam, hogy a kisebb közösségek sokkal inkább jól érzik magukat a maguk szervezte eseményen, és ezáltal – nameg a vendégek szeretete, tisztelete által – sokkal kellemesebb légkört tudnak teremteni. Valahogy vissza vágyik az ember ezekre a helyekre.
De kezdjük az ajánlót mégis Nyíregyháza eseményével.
Én Sóstóról azt gondolom, a béke szigetének kellene lennie. Sajnos mostanában ezt egyre kevésbé tapasztalom, és egyre kevesebbet járok arra. Most mégis egy sóstói eseményt ajánlok, még ha úgy is gondolom, nem oda való.
Szombaton, és vasárnap rendezik meg a sóstói tavon a Jet-Ski OB soron következő futamát. Az esemény látványosnak ígérkezik én mégis maximum egy Úszóalkalmatlanságos rendezvényt képzelek el ide, ami a következő hétvége eseménye lesz. Erről majd akkor. 🙂
Ha zempléni kirándulást tervezel hétvégén, estére ajánlom a Zenempléni fesztivált Hercegkúton. Részleteket a linkről tudhatsz meg.
Szívfájdalmam, hogy a következő ajánlani való sem nyíregyházi esemény, pedig de el tudnám képzelni a Szamosfeszt fellépőit Nyíregyháza utcáin, terein. Ferenczi György és a Rackajam, a Muzsikás Együttes, vagy a Kormorán volt legjobb zenészeiből alakult Örökség Zenekar, hogy csak néhányat említsek a két nap eseményei közül.
Nekünk azonban Nyíregyházán marad a már említett Jet-Ski a tavon, és az ejtőernyősök a levegőben.
A képen pedig Ferenczi Gyuri mosolyog ránk, hogy kellően irigykedjünk a cégénydányádiakra.