Gólyától a tiszavirágig

Ezen a héten kicsit korábbra hozom a hétvégi programajánlómat, hiszen igen sok esemény lesz szerencsére ismét a környékünkön.
Kicsit most távolabbra is nézek, mert úgy tűnik, az igazán látványos dolgok most nem Nyíregyházán történnek majd.
Debrecenben több éves hagyománya van már a Vekeri Fesztiválnak. Idén ez a hétvége a fesztiválé. Számomra az igazi különlegesség a Deák Bill Blues Band fellépése szombat este hétkor.
Kicsit más műfaj, de ugyancsak különleges, amiért Komlóskára érdemes ellátogatni péntek-szombaton. A Komlóskai Tisztás koncerteken olyan nevekkel találkozhatsz, mint a Makám, Palya Bea, Harcsa Veronika, vagy Péterfy Bori. Nem soroltam fel mindenkit. Ja, és a koncertek helyszíne sem mindennapi.
Ha a szombati napot Nagyhalászon, a Gólyafesztiválon töltenéd, az este hétkor kezdődő MeLounge koncert után még odaérhetsz az ibrányi Tisza partra, ahol szerencsés esetben megcsodálhatod a Tiszavirágzást is. Erre az eseményre egyébként kerékpáros túra is szerveződik.
Ha mégsem dugnád ki az orrod a városból, estére a Romkertet ajánlom. Remek csapolt sör társaságában tudhatsz meg többet Kövesdi Levente Katalin Bírónő című művéről.
Mindezekhez pedig képként Harcsa Veronika egy korábbi koncertjén készült fotó.
Harcsa Veronika