Örökbefogadó nap

Mikor tegnap megkaptam az üzenetet, miszerint március 24-én, vasárnap ismét Örökbefogadó Napot tartanak Állatotthonban, nyomban keresgélni kezdtem a körülbelül egy hónapja készített képeim között. Ekkor derült ki, hogy valamiért elmaradt ennek az albumnak a megosztása.
Így hát most, az örökbefogadó nap ajánlásával együtt ezt is megosztom.
Szerencsére az akkori helyzetnél most kicsit jobbak a viszonyok, de így is közel 140 kutyus és 10 cica várja szerető végleges gazdiját az Állatbarát Alapítvány Csatorna utca 2. alatti telephelyén.
Idézek pár gondolatot a meghívóból:

…Aki állatot fogad örökbe, nem csak a kiválasztott kis kedvenc életét teszi szebbé, hanem a sajátját és családjáét is. És, hogy a nap még emlékezetesebb legyen a gazdi és kutyusa vagy cicája számára, egy személyre szóló, örök emlékül szolgáló kis ajándékkal kedveskedünk.

Az ezen a napon örökbe fogadott kölyök kutyák következő védőoltásának költségét az Alapítvány állja, a felnőtt kutyusokat és cicákat pedig egy-egy apró játékkal lepjük meg életük nagy napján.

Vasárnap tehát 8 és 16 óra között várják az érdeklődőket.
Ha klikkelsz az itt látható képre, a februári Állatotthon lakókat láthatod. Néhányukkal még hétvégén is találkozhatsz, és sajnos érkeztek új társaik is.

KLIKK