Crossroad

Azt kedvelem a Kocsonyafesztiválban, hogy mindig akad érdekes, felfedezni való előadó valamelyik színpadon. Az idei koncertprogram sajnos igen későn állt össze, így nagyon nem tudtam előre tervezni, de szerencsére így is volt egy biztos pont.
Az egyik múlt évi felfedezettem idén is fellépett, ráadásul két koncerttel is, így nem volt kétséges, hol töltöm a szombat délutánt, és estét.
A szakadó esőben kicsit korán érkeztem a Kassa-Miskolc színpadhoz. Szerencsére a színpad mögött ismerősökre találtam, így egy év után jó volt kicsit ismét beszélgetni. Jó fél óra csúszással indult a koncert, és a tér megtelt P. Mobil-t éneklő esernyős emberekkel.
Már a délutáni koncerten is fantasztikus volt a hangulat, este nyolckor azonban egy kisebb színpadon párját ritkító buli indult.
A közönség közelsége, a kordonok hiánya, a fantasztikus zene egy több mint két órás frenetikus utcabált eredményezett. Nem szeretek, és nem is tudok tömeget becsülni, de az biztos, hogy többen voltak a Crossroad koncertjén, mint a párhuzamosan futó nagyszínpadoson.
Nagyon örülök, hogy ismét láthattam, hallhattam a zenekart, azt hiszem, a fesztivál legjobb órái voltak.
A koncertek képeit megnézheted, ha klikkelsz az itt láthatóra.

KLIKK - Kocsonyafesztivál - Miskolc