VIDOR VAN

Mindig élményszámba megy, ha sikerül eljutnom a VAN zenekar fellépésére. Szerencsére az idei VIDOR Fesztivál meghívottjai között is szerepeltek, így ismét készülhettem egy remek koncertre.
Időben is érkeztem, egy perc sem maradt ki. Jó volt látni, hogy a fesztivál legnagyobb gépjárműforgalommal bíró színpada előtt akkora nézősereg gyűlt össze, hogy komolyan akadályozta a sétálóutcában a gépjárművek közlekedését.
Nekem ismerősek voltak a zenék, de egy hölgy már az első dal allatt megkérdezte, kik játszanak, és meddig tart a koncert. Aztán lázas telefonálásba kezdett, és rövidesen újabb nézőkkel bővült az embertömeg.
A nap szomorú aktualitása volt, hogy Ibrányi András nem ül többet a zenekarban a dobok mögött. Nem lesz könnyű pótolni, de remélem, a zenekar a korábbi személyi változáshoz hasonlóan ezt is megoldja, és hamarosan ismét VAN koncertre mehetek.
Ma nem linkelek beszámolót, ezt tegnap megtettem, viszont ezzel az albummal megosztottam mindazt, ami ebben az évben a VIDOR után emlékként maradt.
Klikkelj a képre!

KLIKK - VIDOR Fesztivál 2012