Szombati VIDOR terv

Azt észrevehetted tegnap, hogy ügyesen linkeltem az aznapi VIDOR programot. Nos, továbbra is ez a tervem, hiszen galádság lenne azt hinnem, hogy bárki csak azt kedvelheti, amit én ajánlok. Így ma is linkelem a napi programot, és csak ezután ragadok ki kedvencet ajánlani.
Természetesen az egyéb linkeket is jó megnézni, ha már aláhúzgáltam. 😉
Ma kora délután már a belvárosban leszek, hiszen idén is remek programok ígérkeznek az utca kövén is.
A belváros Dózsa György utcai végén, az üzletház előtt (remélem, nem benne!) 15 órától a Szüret utcza gyűjti majd össze a népet, és csak a lecsóba. 🙂 Ez igen remek programnak ígérkezik, és pont úgy végződik, hogy kis sétával kényelmesen át lehessen érni a debreceni Kuttya zenekar előadására a Városalapítók szobrához.
Ha voltál olyan szerencsés, és múlt évben ott voltál a Sóstói Park Hotelban az I. Etno-Folk Sörfesztiválon, láthattad őket már Nyíregyházán. 17 órakor, és 18 órakor játszanak.
A nagy színpad mai programja ska zenét, és az ehhez járó hangulatot ígéri. 19 órától a Pannonia Allstars Ska Orchestra szórakoztat majd. A link persze itt kis csalás tőlem, mert Harcsa Veronikát és Kiss Erzsit én nem ígérem, de ez a felvétel akkor is csúcs.
Ez évben is magyar filmeket vetítenek a városháza falára esténként, érdemes megnézegetni a programot, lesz néhány örök darab.
Kép pedig mára Szüret utcza.

Szüret utcza