…ilyen lett

Ha a tegnapi bejegyzést tekintjük “Ilyen volt…”-nak, akkor a mai mindjárt a helyére is kerül.
Ahogy kell, remek idő lett az Úszó alkalmatlanságok idei vetélkedőjére, így kevéssé esett rosszul a vízbe borulni, amire azért volt példa rendesen.

Támba Miki múlt évi ígéretéhez híven visszatért a Vízidisznó 2.0-val. A visszatérés kevésbé látványosra sikerült, mint a 2011-es küzdelem, de a Don Quijote szerű megjelenés az ismert történethez hasonló kiteljesedést hozott. És itt nem Dulcinea del Tobosa-ra gondolok 🙂

Úszó alkalmatlanságok, Nyíregyháza, Sóstó 2012

A téli sikeren felbuzdulva a THG-sek is egy V2.0-val érkeztek, a csúszáson bevált kukát alakították át vízen járóvá, és nem is értek el rossz eredményt.

Úszó alkalmatlanságok, Nyíregyháza, Sóstó 2012

Végezetül – elárulva, hogy természetesen rengeteg fotóm van még, és hol itt, hol a Facebookon bukkan majd fel belőle – kezdő gondolatom bizonyítására egy búvár kép. A jelzés a víznek, és a rendezvénynek is szól.
Ismét igen szórakoztató, és látványos volt az Úszó alkalmatlanságok vetélkedője.

Úszó alkalmatlanságok, Nyíregyháza, Sóstó 2012

A rendezvényt délután koncertek követték, de erről majd máskor. Mondjuk holnap. 😉

2 Replies to “…ilyen lett”

  • […] Mert mi más is lehetne a címe egy gasztronómiai fesztivál koncertbeszámolójáénak? A szombati nap méltán marad emlékezetes azoknak, akik legalább egy részét Nyíregyháza Sóstón töltötték. A magam helyzetét inkább úgy jellemezném, hogy egy részét nem töltöttem ott. A délelőttöt csak úgy jellemezném – és aki ott volt, tudja, hogy nem sértő a szándékom – hogy sok bolond a tavon. Igen szórakoztató volt, ahogy ezt tegnap olvashattad. […]

Comments are closed for this post.