KGST Party – kedvcsináló

Elég sok dologgal vagyok elfogult, mert úgy gondolom, ha csak kívülről szemlélnék dolgokat, nem sok értelme lenne. Fontos számomra, hogy tudjak lelkesedni.
Elfogultságom egyik tárgya a KGST Party, amely – bár nyíregyházi rendezvény – mégis országos hírnévre tett szert az idők során.
Az idő pedig idén a 10. év.
Az eddigi kilenc legkeletibb autós és motoros találkozóból – ha jól számolom – legalább hét alkalommal sikerült megjelennem, és hat évben fényképezgettem is.
Az utóbbi években az egyik biztos pont a nyaramban a találkozón való részvétel. Mindez úgy, hogy nem rendelkezem KGST járművel… bár volt Trabim valamikor 🙂
Hogy mi köt akkor a rendezvényhez? A csapat, a társaság, a hangulat, a barátság, a kíváncsiság, a srácok, lányok, akikkel talán csak évente találkozom, de akkor aztán régi ismerősként… a KGST Party család.
Idén augusztus 17-18-19. a találkozó időpontja, a helyszín pedig ismét Nyíregyháza Sóstó, a Hotel Sóstó Turistaszálló és Kemping az üdülőövezet központjában.
A három nap sokmindenre ad lehetőséget. A szervezők idén sem fukarkodnak ötletekben a programok terén, de a pihenésre, kikapcsolódásra is lehetőség nyílik. Néhány száz méteres körzetben található a SóstóZoo, a Koalandpark, Múzeumfalu, a Csónakázótó, a Parkfürdő, és biztosan kihagytam valamit… ja, a kilátó 50 méterre, ahonnan megkeresheted azt, amit kifelejtettem 🙂
Most mondhatod, hol van ez még, hol még az augusztus?
Igaz, még majdnem két hónap, de azt tanácsolom, ne csak erre a hétvégére gyere el Nyíregyházára! Gyere korábban, vagy maradj tovább, mert három nap nagyon kevés mindenre.
Én mindenesetre idelinkelem a KGST Partyn általam készített fotóalbumokat, meg a rendezvény honlapját is, ahol sok hasznos információt találsz már most is.
A csalogató kép pedig egy látkép a Múzeumfalu közepén feltolt tűzoltólétra kosarából.
Készülj, csomagolj, gyere! 🙂

KGST Party Nyíregyháza, Múzeumfalu 2009