Újabb kutyusok

Ahogy olvashattad már, szombaton kis időt én is eltöltöttem az Állatbarát Alapítvány örökbefogadó napján, így szívesen teszek eleget a kérésnek, hogy közreadjam a nap értékelését:

Sok érdeklődő, sok kiválasztott kutyus az örökbefogadási napon!

Március 17-én tartottuk meg az idei, 2. örökbefogadó napunkat a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonban.
Több kutyus is belopta magát a kilátogatók szívébe, sok új barátság köttetett. Ezek a kutyusok a napokban vehették birtokukba új helyüket, új családjuk nagy örömmel fogadta őket.
A nap különlegessége volt, hogy a jó időben nagyon sokan úgy gondolták, hogy csatlakoznak délelőtti (Tanuljunk kutyául) és délutáni (Sétáljunk együtt a kutyával) programjainkhoz, több, mint 30 kutyust tudtak megsétáltatni a friss levegőre és mozgásra vágyó önkéntesek.
Az örökbefogadó napokkal szeretnénk az Állatotthon telítettségét elfogadható mértékre csökkenteni, mivel nap, mint nap kerülnek be a város és a megye utcáiról új, gondoskodásra, szeretetre, legrosszabb esetben kezelésre szoruló kis kedvencek. A pillanatnyi lélegzetvétel ellenére szombat óta már 7 kutyus került be hozzánk, közülük van, akit az erdőbe kötöttek ki, vagy éppen 4 apróság egy tarlótűzből lett kimentve a helyi Tűzoltóság által.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Mindenkinek, aki segített, részt vett, közreműködött a szombati örökbe fogadó napunk létrejöttében.

Bővebb információk: Állatbarát Alapítvány
cím: 4400, Nyíregyháza, Csatorna utca 2.
tel: 42/ 727-736
e-mail: allatabarat@allatbarat.com
web: www.allatbarat.com

Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza
Dőlt betűs szöveg, és képek: Állatbarát Alapítvány