Nagy utazás

A Kocsonyafesztivál utolsó fotóalbumának megosztásakor a záró napi események közreadása mellett úgy általában a fesztiválról is mesélek.
Az értékelés persze most is abszolút szubjektív, és mindjárt az elején azt mondom, jól éreztem magam, és jövőre is megyek, ha lesz.
Mindjárt meglátod, miért írtam ezt.
Az igazi meglepetés idén az volt, hogy változott a rendezvény területe. Ez okozott némi problémát, mert a békésen sétálható részeket egy forgalmas, lámpás, négysávos kereszteződés választotta ketté. Ezt a helyzetet a nyitó napon elég furcsán kezelték a rendőrök, de később a közlekedési vállalat szakemberei átvették a feladatot sokat javítva ezzel a szervezés megítélésén.
Idén kevesebb bejelölt fellépővel indultam neki a hétvégének, és kevesebb lett a felfedezettek száma is. Igazán a Crossroad zenekar volt az egyetlen.
Egyébként a színpadok eltávolításának megvolt az az előnye, hogy nem volt áthallás a különböző produkciók között.
A Centrum színpaddal egyetlen gondom volt, egy szűk sávra szorította össze a nézőket, míg korábbi években a Színva színpadnál oldalirányban is terjeszkedhetett a társaság.
Áttérve a záró nap eseményeire én a Balkan Fanatik fellépésével zártam az idei Kocsonyafesztivált. Erről a koncertről lesz majd a fotóalbumhoz vezető kép is. A kép érdekessége, hogy a Balkan Fanatikkal együtt énekel Rózsa Edit fesztiváligazgató, és a miskolci Fazekas Utcai Általános Iskola Gyermekkara. A gyerekek krakkói versenyre történő utazására is adakoztak a nézők.
Klikkelj a képre az album nézegetéséhez!

KLIKK - Kocsonyafesztivál, Miskolc 2012