Rövid hét, rövid koncert

Mondjuk a két címbeni tagmondatnak nem sok köze van egymáshoz, hiszen a rövid hét most van, a rövid koncert meg egy hónapja volt Miskolcon, a Kocsonyafesztiválon. Mindegy, mostmár ez marad a cím 😉
Erősen gondolkodtam, hogy a Mobilmánia koncertjét válasszam, vagy megismerkedjek a Holdviola repertoárjával. Végülis a színpadnál megszerzett jó pozícióm miatt döntöttem a MM mellett. Az eső mindkét helyen esett, itt legalább elől voltam a kordonnál, és ez igen kedvező pozíció volt a következő koncerthez.
Szóval esett az eső, és fújt a szél, és igazán a beállás sem szólt jól. Valahogy mindig olyan érzésem van Mobilmánia koncerteken, mintha csak a hangerő lenne fontos. Pedig jó és sok technikájuk van, akár szépen is szólhatnának.
Talán a hatalmas teljesítményű felszerelés is közrejátszott, hogy a koncert nagyjából kétszer 5 perc volt, és a kétszeri áramszünet után már nem tértek vissza a fiúk a színpadra.
A következő fél óra a technikusoké volt, akik kiszárítgatták és újraépítették a színpadtechnikát.
Az esős idő miatt nem folyamatos fényképezést terveztem, hanem mindjárt az elején kattintgattam, aztán mentettem én is a felszerelésemet. Ennek köszönhetően viszonylag sok képet láthatsz a rövid fellépésről, ha ráklikkelsz a következő képre.
Mobilmánia - Kocsonyafesztivál, Miskolc 2011. 02. 19. - KLIKK