Járműtalálkozó

Nagyon díjazom azok türelmét, akik még most is nézegetik a lapomat, hogy vajon mikor jön a sok kép?
Ami biztos, hogy a 8. KGST Party-n készült képek egy részét ma megosztom veled.
Először az időrendi eseménybemutatón gondolkodtam, aztán inkább tematikus részekre szedtem a párszáz képet, így ma a járművek, és azok regisztrációja került sorra.
Már az első nap rengeteg jármű érkezett. Sóstó egyébként is hatalmas forgalmába új színt vittek a koros, és kortalan járművek.
A Park Hotel hűvös, fás területe igen jó terepet biztosított a különleges pihenésre.
Már ha nem vettél részt éppen valamelyik játékban, nem próbáltad meg felfedezni Sóstó szépségeit egy tájékozódási verseny résztvevőjeként, vagy nem támadt kedved éppen autókereket gurítgatni.
Ha nem ezt választottad, úszkálhattál a gyönyörű kék vizű medencében, vagy napozhattál a partján, sörözhettél a hűvösben, vagy nézhetted, hallgathattad a műsorokat, de ha kalandra vágytál, akár megtehetted, hogy a többiek feje fölött siklasz drótkötélen.
Egy dolgot biztosan nem tudtál.
Nem tudtál unatkozni.

Ahogy mondtam, most járműveket nézegethetsz, de jönnek majd a játékok, a különböző műsorok, a vonulás, és az esküvő képei is.
Ha nagyon türelmetlen vagy (na jó, egyébként is 🙂 ) látogasd meg a KGST Party média-bár-ját, mert bizonyos képek ott előbb megjelenhetnek, mint nálam. 😉