Bill a Lovardában

Hazudnék, ha azt mondanám, nehéz volt kivárni Bill fellépését. Mégpedig azért, mert a Chrome Rt és a Lord is fantasztikus koncertet adott, hamar elrepült az idő. Mégis Bill koncertje volt az, ami előtt nagyon nézegettem, hova kellene helyezkednem fényképezni. Az erkélyek, és két oldalt a “lelátók” is megteltek, a színpad előtti térről nem is beszélve. Aztán elkezdődött a koncert, és az első pillanatban kiderült, ott nem vagyok jó helyen.
Azt (is) szeretem a Lovardában, hogy számtalan lehetőség van a mászkálásra, helyezkedésre, és soha nem kerültem konfliktusba senkivel ezért.
Bill kapitány ezen az estén is remek formában volt, talán egyetlen megjegyzésem lehet. Ismét új szólógitáros kísérte, és bár a lelkét kitette a srác, nekem továbbra is Sárközy Szivori Pál az etalon. Ahogy nézem, kevés esélyem van rá, hogy a közeljövőben hallhassam…
A koncert egyébként most is királyhoz méltó volt. A majdnem két órás koncert után hazafelé autózva eszembe nem jutott bármit is hallgatni. Jó félóra után hazaérve még a fülemben csengtek – a lordos hangfal melletti fényképezés miatt szó szerint 🙂 – az este zenéi.
Megérte ott lenni.

Deák Bill Gyula - klikk