Vidor zárás

Ilyet még nem láttam.
Kicsit későn értem a Bujtosi Szabadidő Csarnokhoz, és már útközben hatalmas tömeg hömpölygött a helyszín felé. Igazán akkor lepődtem meg, mikor megpróbáltam bejutni a küzdőtérre.
Talán gombostűt le lehetett volna még ejteni, de sokkal több hely nem volt. Itt köszönöm meg azoknak, akik mégis engedték, hogy átvergődjek a tömegen, és bejussak a színpadig. A lelátó a színpad mögött is megtelt, és két oldalt az átjárók korlátjánál is álltak.

A Csík zenekar idei koncertje is fenomenális siker volt. A zenekar pedig látható meghatottsággal, és parádés műsorral hálálta meg a közönség szeretetét.

A szünetben jólesett kicsit kimenni a friss levegőre, és a La Excelencia koncertjét már a küzdőtér távolából követtem pár percig. A közönség kicsit megcsappant, így volt hely salsázni, amihez kiváló zenét nyújtott az amerikai formáció. Mint írtam korábban, nem kedvencem ez a zenei irányzat, de így is el kell ismernem, szenzációs koncertzáró nap volt a tegnapi.

Ma már nem lesznek koncertek. Este héttől a Móricz Zsigmond Színházban a szokásos díjkiosztó gálával hivatalosan is véget ér az idei Vidor Fesztivál, és elkezdhetjük várni a következő őszt, és a 10. Vidor Fesztivált.